Beaphar Calming Home Spray 125ml

Macska

Beaphar Calming Home Spray 125ml

Beaphar Calming Home Spray 125ml

Termékkód: 11089
Raktár információ: Raktáron
db

A Beaphar Nyugtató hatású spray egy enyhe valeriana-kivonatot tartalmazó termék, amely természetes nyugtató hatással rendelkezik. Segíthet a stresszes helyzetekben, így például az utazás során fellépő szorongás enyhítésében kutyáknak és cicáknak egyaránt.

A kutyák és a macskák nehezen viselik a szokatlan környezetet, új házi kedvenc érkezését vagy más stresszes helyzeteket. A Beaphar nyugtató spray használata segítségünkre lehet megelőzni a szorongást és a nem kívánt viselkedést, például karmolást, állandó nyávogást vagy ugatást, jelölést és rongálást.

A Calming Home Spray különösen hasznos lehet utazás során, valamint otthoni viselkedési gondok kezelésében, csökkentheti a szorongást, az idegfeszültséget és az ingerlékenységet.

Használata Nagyon egyszerű. A flakon felrázását követen fújja be a kis kedvence takaróját, játékait és a kaparófát. Utazás esetében érdemes befújni a szállítóbox belsejét illetve az autó üléseit is.

A valeriana természetes nyugtató használata segíthet megteremteni kedvencének a nyugodt környezetet olyan helyzetekben, amikor idegesebb, szorongóbb lehet. 

hatóanyag:
valeriana-kivonat

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek