Arion Original Puppy Large Salmon&Rice 12 kg

Kutya

Arion Original Puppy Large Salmon&Rice 12 kg

Termékkód: AR5513
Raktár információ: Érdeklődjön
db

Gluténmentes, teljes értékű szárazeledel a nagy termetű fajták kölykeinek. A célirányos összetétel kedvező hatással van a bőr és szőrzet fejlődésére, az allergiás és ekcémás reakciók megelőzésére, valamint az egészséges csontozat fejlődésére.

A kölyöknevelés teljes munkaidős feladat, ezért a kiskutyák felnevelése nagy kihívás. A kutyakölyök agya – akár az emberé – egyfolytában és hihetetlen ütemben fejlődik. A kutya agyszövetének zsírtartalma nagy, melynek nagy része Omega-3 és DHA. Ez a zsírsav nélkülözhetetlen a kiskutya agyának optimális fejlődéséhez. Hogy segítsék a fejlődését, gyorsítsák a tanulását, az ARION Puppy termékek nagy koncentrációban tartalmaznak halolajból készült DHA-t, ezzel is segítve a boldog, kiegyensúlyozott, okos kutyává válást.

Amikor a kiskutyák megszületnek, az anyatej védi a kölyköket a betegségek ellen. Amikor eljön az elválasztás ideje, a kutya védelmi rendszere még nincs teljesen felkészülve a kihívásokra, és az anyatej már nem védi. Ebben az időszakban (4 és 12 hetes kor között) a kölykök hajlamosabbak a megbetegedésekre a védelmi rendszer hiánya miatt. Az Arion kölyöktápok az immunrendszer erősítése érdekében természetes antioxidáns citrusféléket tartalmaznak. Ezek feladata az, hogy megvédjék a sejteket a káros szabadgyököktől. Eközben a citruskivonat nagy koncentrációja a vérben megnöveli az antioxidánsok mennyiségét, így hozzájárul a kiskutya egészséges felnövekedéséhez.

összetétel:
rizs (35%), lazachús (dehidratált, 28%), csirkehús, burgonya, állati zsír, borsó, hidrolizált állati fehérje, répapép, ásványok, sörélesztő, nyersrost, só, kalcium-karbonát, halolaj, zöld tea, kondroitin-szulfát, glukozamin, F.O.S., M.O.S., szőlőmag, citrusfélék

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek