Arion CARE Hypoallergenic Small Breed 2 kg

Kutya

Arion CARE Hypoallergenic Small Breed 2 kg

Termékkód: AR5908
Raktár információ: Érdeklődjön
db

Kutyája bőre és szőrzete állapotának javítására és későbbi fenntartására fejlesztették ki. A jól emészthető, minimális allergént tartalmazó összetevők gondos kiválasztása biztosítja a bőrirritáció és viszketés kockázatának csökkentését is.

Az ételérzékenység és allergia akkor alakul ki, amikor a kutya immunrendszere valamilyen - mások számára általában ártalmatlan - anyagra reagál. Az emésztőrendszer és a bőr rendkívül érzékeny szervek, és gyakran vannak kitéve olyan behatásoknak, amelyekkel a szervezet nem képes megbírkózni. Ezekre a hatásokra az immunrendszer ételérzékenységgel vagy allergiával válaszol.

A szervezet betegségi tüneteket produkál: a viszketeg bőr vagy hasmenés a szervezet reakciója az eldel bizonyos összetevőire. Ezért sokszor a környezet potenciáisan allergén anyagai - pl. bizonyos állati vagy növényi eredetű fehérjék - a felelősek. Az esetleges allergiás reakciók kiváltása nem a potenciálisan allergén anyag mennyiségén múlik, kis mennyiség is okozhat gondot, és képes erre. A kutyáknak azonban csak kis százaléka esetében jönnek létre olyan tényleges allergiás reakciók, amelyeket - az immunrendszer hibája mellett - az étkezésre lehet visszvezetni. 

javallott a következő esetekben:

  • elimináló diéta
  • ételintolerancia
  • gyulladásos bélbetegségek
  • krónikus idiopathiás vastagbélgyulladás
  • ételallergiák bőr- és emésztőrendszeri tünetekkel


ellenjavallott:

  • akut hasnyálmirigy-gyulladás
  • hiperlipidémia

Az optimális mennyiségű cink, biotin, alapvető zsírsavak (?3) továbbá a bőr és a szőrzet támogatására szolgáló kiegyensúlyozott aminosavprofil mellett ez az összetétel megnövelt arányban tartalmaz L-tirozint a szőrzet intenzívebbé tétele érdekében.

A bőr- és szőrgondokat gyakran gyulladásos reakció kíséri. Az olyan alapvető zsírsavak, mint az EPA és a DHA fokozott mennyiségben vannak jelen, és gyulladáscsökkentő hatásukról ismertek.

A bizonyos típusú fehérjék által kiváltott táplálékallergia szintén gyakran eredményez bőr- és szőrgondokat. Az egyetlen egyedi fehérjeforrás (lazac) és a hidrolizált lazac arányának kiválasztásával az allergiás reakció kockázata csökken.

összetevők:
szárított lazac, rizs, szárított burgonya, állati zsiradék, borsó, hidrolizált lazac, répapép, hidrolizált állati fehérje, ásványi anyagok, szárított sörélesztő, burgonyafehérje, halolaj, antarktiszi krill, G.O.S. (500 ppm), M.O.S., F.O.S., ß-glükánok, növényi kivonatok (rozmaring, kurkuma, citrusok, cseresznye)

analítikai összetevők:
nyersfehérje: 27,5%; nyerszsír: 17%; nyersrost: 2%; nyershamu: 7,5%; kalcium: 1,4%; foszfor: 0,9%

táplálkozási adalékanyagok kilogrammonként:
A-vitamin: 20000 NE; D3-vitamin: 1700 NE; E-vitamin: 300 NE; vas: 85 mg; jód: 2 mg; réz: 8 mg; mangán: 5,8 mg; cink: 102 mg; szelén: 0,16 mg; taurin: 500 mg; L-tirozin: 0,2%

bélflóra-stabilizátor:
Bacillus subtilis 1 x 109 CFU termékkilogrammonként

antioxidánsok:
tokoferol-kivonatok növényi olajokból

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek