Arion CARE Joint Mobility 12 kg

Kutya

Arion CARE Joint Mobility 12 kg

Termékkód: AR5907
Raktár információ: Érdeklődjön
db

Az Arion CARE Joint hozzájárul az ízületek mozgékonyságának megőrzéséhez és javításához. A különösen nagy (65%) húsrészarány mellett az ízületek védelmére kidolgozott különleges összetétel is jellemzi: az Omega-3- és Omega-6 zsírsavak gyulladáscsökkentő hatásúak, valamint a glükozaminnal és a kondroitinnel együtt az ízületek és porcok kopásáa ellen hatnak. Az hozzáadott D-vitamin a csontok egészségét segíti, mivel szabályozza a szervezetet gazdagító ásványok szállítását, a szervezet mineralizációját.Hozzááadott probiotikumokkal készült.

A túlsúly gyakran jár együtt ízületi gondokkal. A glükozamin, a kondroitin-szulfát és a kollagén olyan összetevők, amelyek fokozott mennyiségben vannak jelen az Arion CARE Joint eledelben az ízületi és mozgásszervi rendszer támogatása érdekében.

A gyártó az étrend optimális energiatartalma mellett multidiszciplináris megközelítést alkalmaz az ízületi rendszer tehermentesítése végett. Ezt az L-karnitin hozzáadásával érik el, amely serkenti a zsírégetést, és így az izomtömeg fenntartását is támogatja.

Az ízületi panaszokat gyakran fájdalom és/vagy gyulladásos reakció kíséri. Az olyan alapvető zsírsavak, mint az EPA és a DHA fokozott mennyiségben vannak jelen, és gyulladáscsökkentő hatásukról ismertek.

összetevők:
hidrolizált csirkehús, rizs, kukorica, állati zsiradék, répapép, hidrolizált állati fehérje, szárított sörélesztő, ásványi anyagok, halolaj, kollagén, glükozamin, kondroitin-szulfát, G.O.S. (500 ppm), M.O.S., F.O.S., ß-glükánok, növényi kivonat (rozmaring, kurkuma, citrusok, cseresznye)

analítikai összetevők:
nyersfehérje: 24%; nyerszsír: 13%; nyersrost: 2%; nyershamu: 7,5%; kalcium: 1,4%; foszfor: 0,9%; Omega-3: 0,7%; Omega-6: 2,1%

táplálkozási adalékanyagok kilogrammionként:
A-vitamin: 20000 NE; D3-vitamin: 1700 NE; E-vitamin: 300 mg; L-karnitin: 300 mg; vas: 85 mg; jód: 2 mg; réz: 8 mg; mangán: 5,8 mg; cink: 102 mg; szelén: 0,16 mg; taurin: 500 mg

bélflóra-stabilizátor:
Bacillus subtilis 1 x 109 CFU termékilogrammonként

antioxidánsok:
tokoferolkivonatok növényi olajokból

metabolizálható energia:
3700 kcal/kg

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek